NOUTĂŢI

 

In aceasta sectiune veti gasi informatii cu privire la modificarile aparute la mersul trenurilor precum si alte informatii utile.

 

27.12.2011

 

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA informează că, în urma licitaţiei publice, desfăşurată joi 22.12.2011, la Bursa Română de Mărfuri, au fost adjudecate 3 secţii CF care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile, de pe raza Sucursalei Teritoriale CREIR Bucureşti.

Grupa I (CREIR Bucureşti): Bucureşti Sud Călători -Titan Sud; Bucureşti Sud Călători – Olteniţa; Căciulaţi - Snagov Plaje, a fost adjudecată de operatorul economic/gestionarul de infrastructură SC TRANSFEROVIAR GRUP SA.

Durata de valabilitate a contractului de închiriere este de 4 ani, iar criteriul de selecţie, a celei mai bune oferte, a fost chiria cea mai mare şi preluarea în cel mai scurt timp de la adjudecare. Operatorul economic (gestionar de infrastructură), desemnat câştigător, este obligat să preia şi personalul CFR existent sau care îşi desfăşoară activitatea pe secţia sau grupul de secţii aferent necesar pentru asigurarea pachetului minim social existent la momentul închirierii, în conformitate cu prevederile legislative.

CNCF “CFR” SA are posibilitatea să ofere în regim de închiriere - prin licitaţii publice la Bursa Română de Mărfuri -, secţiile de circulaţie aparţinând infrastructurii feroviare neinteroperabile către operatori economici, conform prevederilor HG 643/2011. Închirierea unor părţi din infrastructura feroviară neinteroperabilă reprezintă unul din angajamentele incluse în programul de eficientizare a sistemului feroviar, care vizează reducerea cheltuielilor şi a activităţilor neprofitabile.

Prin programul de eficientizare a activităţii CNCF “CFR” SA urmăreşte respectarea angajamentelor Guvernului României cuprinse în Scrisoarea de Intenţie, semnată cu Fondul Monetar Internaţional şi Memorandumul de Înţelegere cu Uniunea Europeană.

 

20.12.2011

 

Compania Nationala de Cai Ferate “CFR” SA organizează în ziua de 22.12.2011, la Bursa Română de Mărfuri, etapa a II-a de licitaţie publică cu strigare pentru închirierea a 10 secţii de cale ferată care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile.

Participanţii la licitaţie pot depune oferte pentru una sau mai multe din cele 4 grupe de secţii:

Grupa I (CREIR Bucureşti): Bucureşti Sud Călători -Titan Sud; Bucureşti Sud Călători – Olteniţa; Căciulaţi - Snagov Plaje;

Grupa II (CREIR Bucureşti): Buda – Slănic; Ploiesti Nord – Măneciu.

Grupa III (CREIR Braşov): Sebeş Alba - Petreştii de Pădure

Grupa IV (CREIR Iaşi): Dorneşti - Gura Putnei – Putna; Dornişoara – Floreni; Gura Humorului – Dărmăneşti; Crasna – Huşi.

Durata de valabilitate a contractului de închiriere este de 4 ani, iar criteriul de atribuire va fi preţul cel mai mare. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 22.12.2011, ora 09.00, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 10.00, la sediul Bursei Române de Mărfuri.

CNCF “CFR” SA are posibilitatea să ofere în regim de închiriere - prin licitaţii publice la Bursa Română de Mărfuri -, secţiile de circulaţie aparţinând infrastructurii feroviare neinteroperabile către operatori economici, conform prevederilor HG 643/2011.

Operatorii economici, desemnaţi câştigători, sunt obligaţi să preia şi personalul CFR existent sau care îşi desfăşoară activitatea pe secţia sau grupul de secţii aferent necesar pentru asigurarea pachetului minim social existent la momentul închirierii, în conformitate cu prevederile legislative.

Închirierea unor părţi din infrastructura feroviară neinteroperabilă reprezintă unul din angajamentele incluse în programul de eficientizare a sistemului feroviar, care vizează reducerea cheltuielilor şi a activităţilor neprofitabile.

Prin programul de eficientizare a activităţii CNCF “CFR” SA urmăreşte respectarea angajamentelor Guvernului României cuprinse în Scrisoarea de Intenţie, semnată cu Fondul Monetar Internaţional şi Memorandumul de Înţelegere cu Uniunea Europeană.

 

19.12.2011

 

BRM organizeaza in 22/12/2011, ora 10:00, licitatie deschisa, urmata de strigare libera a pretului pentru achizitionare : Inchiriere grupe sectii neinteroperabile; ordonator CFR SA

Grupele de sectii ramase neadjudecate la licitatia din 10 noiembrie 2011.

 

 

11.12.2011

 

Trecerea la Mersul de Tren 2011-2012

 

Începând de duminică, 11 decembrie a.c., va intra în vigoare un Mersul de Tren 2011-2012, care va fi valabil până la data de 8 decembrie 2012.

Broşura „Mersul Trenurilor de Călători 2011-2012” costă 12 lei şi va putea fi achiziţionată din principalele staţii şi agenţii CFR din Bucureşti şi din ţară. Deoarece conţinutul poate suferi modificări, rugăm călătorii să solicite informaţii cu privire la mersul trenurilor de la staţiile şi agenţiile CFR sau să acceseze : http://tren.transira.ro/ ; http://www.viaterraspedition.ro/ ; http://www.regiotrans.ro/ ; http://www.transferoviarcalatori.ro/

Odată cu trecerea la Mersul de Tren 2011-2012, - din necesitatea alinierii transportului feroviar de călători la normele legislatiei europene în domeniu -, actualele ranguri de trenuri de călători vor fi structurate, în funcţie de serviciile oferite, în trei noi categorii: Intercity (IC), InterRegio (IR)şiRegio (R).

Noutăţi în noul mers de tren:
· reducerea duratelor de parcurs ale trenurilor de rang superior pe anumite distanţe
· noi legături directe cu trenuri InterRegio
· păstratrea tarifului la trenurile Intercity si Regio (fostele Intercity-uri şi Personale)
· tariful la trenurile InterRegio este cuprins între tariful fostelor trenuri accelerat şi rapid

 

 

30.11.2011

 

Începând cu data de 11 decembrie 2011, ora 00.01 se pune în aplicare noul plan de mers al trenurilor de călători, valabil până la data de 08 decembrie 2012, ora 24.00.

 

A fost pus in vanzare la casele de bilete si agentiile de voiaj CFR Mersul Trenurilor de Calatori ,pret 12 Lei

 

*Materialul poate suferi modificari. Calatorii sunt rugati sa solicite informatii cu privire la mersul trenurilor de calatori de la statiile si agentiile CFR.

29.11.2011
 

În perioada 01.12.2011-07.12.2011, trenurile 14605 si 14606 SE ANULEAZA pe intreaga distanta (Blaj-Tarnaveni si retur).
Stimati calatori, in data de 03.12.2011, din motive tehnice, trenurile 15307 si 15310 pe relatia Caransebes -Otelu Rosu si retur vor fi anulate.

 

16.11.2011
 

Transferoviar Calatori informează că, în vederea efectuarii unor lucrari mecanizate de intretinere a caii ferate pentru majorarea vitezei de circulatie va informam ca in perioada 21.11.2011-26.11.2011 inclusiv si 28.11.2011 – 03.12.2011 inclusiv (cu exceptia zilei de 01.12.2011)trenurile 15359 si 15356 vor fi anulate pe distanta Galati – Foltesti. Prin urmare trenul 15359 va circula doar pe distanta Foltesti – Barlad, iar trenul 15356 va circula doar pe distanta Barlad – Foltesti.

Transportul calatorilor pe relatia Galati - Foltesti si retur se va face cu ajutorul unor autobuze puse la dispozitie de TFC. Calatoria cu autobuzul pe distanta Galati – Foltesti se face in baza biletelor de calatorie cu trenul eliberate la casa de bilete TFC si sefii de tren.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

 

 

11.11.2011
 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, în urma licitaţiei publice, desfăşurată vineri, la Bursa Română de Mărfuri, au fost adjudecate 3 grupe de secţii CF, care aparţin infrastructurii feroviare neinteroperabile, pe sucursalele teritoriale CREIR Timişoara, CREIR Cluj şi CREIR Galaţi.

Grupa III (CREIR Timişoara), care cuprinde secţiile CF neinteroperabile Simeria – Pestiş; Simeria – Hunedoara; Jebel – Liebling; Timişoara Est – Radna; Cărpinis – Ionel; Lupeni - Lupeni Tehnic – Livezeni, a fost adjudecată de operatorul economic/gestionarul de infrastructură SC RCCF Trans SRL. - 561.000 de lei pe an.

Grupa IV (CREIR Cluj), care cuprinde secţiile CF neinteroperabile Oradea Vest – Cheresig, Câmpia Turzii – Turda; Baia Mare - Baia Mare Nord, a fost adjudecată de operatorul economic/gestionarul de infrastructură SC VIATERRA SPEDITION SRL. - 89.000 de lei pe an.

Grupa VII (CREIR Galaţi), care cuprinde secţiile CF neinteroperabile Făurei – Tecuci, Mărăşeşti – Panciu, Buzău – Berca; Comăneşti – Moineşti, a fost adjudecată de operatorul economic/gestionarul de infrastructură SC GRUP FEROVIAR ROMÂN. - 135.000 de lei pe an.

Durata de valabilitate a contractului de închiriere este de 4 ani, iar criteriul de selecţie, a celei mai bune oferte, a fost chiria cea mai mare şi preluarea în cel mai scurt timp de la adjudecare. Operatorii economici (gestionarii de infrastructură), desemnaţi câştigători, sunt obligaţi să preia şi personalul CFR existent sau care îşi desfăşoară activitatea pe secţia sau grupul de secţii aferent necesar pentru asigurarea pachetului minim social existent la momentul închirierii, în conformitate cu prevederile legislative.

CNCF “CFR” SA are posibilitatea să ofere în regim de închiriere - prin licitaţii publice la Bursa Română de Mărfuri -, secţiile de circulaţie aparţinând infrastructurii feroviare neinteroperabile către operatori economici, conform prevederilor HG 643/2011.

Închirierea unor părţi din infrastructura feroviară neinteroperabilă reprezintă unul din angajamentele incluse în programul de eficientizare a sistemului feroviar, care vizează reducerea cheltuielilor şi a activităţilor neprofitabile.

Prin programul de eficientizare a activităţii CNCF “CFR” SA urmăreşte respectarea angajamentelor Guvernului României cuprinse în Scrisoarea de Intenţie, semnată cu Fondul Monetar Internaţional şi Memorandumul de Înţelegere cu Uniunea Europeană.

 

www.amosnews.ro

 

04.11.2011
 

TR.14801 SI 14800 * IN PERIOADA 14-18.11.2011 2011 SE ANULEAZA IN RELATIA FAGARAS-SIBIU SI RETUR SI VOR CIRCULA PE RELATIA BRASOV-FAGARAS SI RETUR. * IN PERIOADA 21-26.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA VOILA-SIBIU SI RETUR SI VOR CIRCULA PE RELATIA BRASOV-VOILA SI RETUR. * TR.14801 SI 14800 ATENTIE ! IN PERIOADA 28-30.11.2011 CIRCULA PE INTREAGA DISTANTA.

 

01.11.2011
 

Licitatie inchiriere sectii neinteroperabile, 10 noiembrie 2011

Ínvitatia de participare

Sectiile

 

Modificare mers tren Transferoviar Calatori

In data de 05.11.2011, pe relatia Caransebes- Boutari si retur se vor anula in intervalul orar 07:00 - 14:20 urmatoarele trenuri: 15305, 15308, 15309, 15312.

 

31.10.2011

 

IN PERIOADA 31.10.2011-03.11.2011 2011 TR.14801 SI 14800 SE ANULEAZA IN RELATIA AVRIG-SIBIU SI RETUR SI VOR CIRCULA PE RELATIA BRASOV-AVRIG SI RETUR. IN PERIOADA 07.11.2011-10.11.2011 TR.14801 SI 14800 SE ANULEAZA IN RELATIA ARPAS-SIBIU SI RETUR SI VOR CIRCULA PE RELATIA BRASOV-ARPAS SI RETUR.
TR.14640 SI 14641 * IN PERIOADA 31.10.2011-04.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA OCNA SIBIULUI-SIBIU SI RETUR SI VOR CIRCULA PE RELATIA BLAJ-OCNA SIBIULUI SI RETUR * IN PERIOADA 07.11.2011-11.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA SEICA MARE-SIBIU SI RETUR SI VOR CIRCULA PE RELATIA BLAJ-SEICA MARE SI RETUR * IN PERIOADA 14.11.2011-18.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA LOAMNES-SIBIU SI RETUR SI VOR CIRCULA PE RELATIA BLAJ-LOAMNES SI RETUR * IN PERIOADA 21.11.2011-25.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA COPSA MICA-SIBIU SI RETUR SI VOR CIRCULA PE RELATIA BLAJ-COPSA MICA-MEDIAS-COPSA MICA SI RETUR

 

28.10.2011

 

Trecerea la ora de iarnă în activitatea de transport feroviar de călători

 

Informăm publicul că începând de duminică - 30 octombrie 2011, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora Europei Orientale, ora 4.00 devenind ora 3.00.
Trecerea la ora Europei Orientale nu modifică mersul trenurilor în vigoare.
Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora oficială de vară până în noaptea de 29 / 30 octombrie ora 4.00, care devine ora 3.00.
În noaptea de 29/ 30 octombrie 2011, când ora 4.00 devine ora 3.00, toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţiile de formare după ora 4.00, vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.
Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4.00, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinatie.

 

20.10.2011

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

Trenul 14801 este anulat pe relatia Avrig - Podu Olt in zilele de 31.10.2011, 01.11.2011 si 03.11.2011. Trenul 14801 este anulat pe relatia Arpas - Porumbacu in zilele de 07.11.2011, 08.11.2011 si 10.11.2011

În perioada 31.10-04.11.2011, - tren 14821 SE ANULEAZA in relatia Ocna Sibiului - Sibiu si circula in relatia Sighisoara – Ocna Sibiului. - tren 14820 SE ANULEAZA in relatia Sibiu - Ocna Sibiului si circula in relatia Ocna Sibiului- Sighisoara. - tren 14640 SE ANULEAZA in relatia Ocna Sibiului - Sibiu si circula in relatia Blaj – Ocna Sibiului. - tren 14641 SE ANULEAZA in relatia Sibiu - Ocna Sibiului si circula in relatia Ocna Sibiului- Blaj.

TRENUL 14821 * IN PERIOADA 07.11.2011-11.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA SEICA MARE-SIBIU SI RETUR SI VA CIRCULA IN RELATIA SIGHISOARA-SEICA MARE * IN PERIOADA 14.11.2011-18.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA LOAMNES-SIBIU SI RETUR SI VA CIRCULA IN RELATIA SIGHISOARA-LOAMNES * IN PERIOADA 21.11.2011-25.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA COPSA MICA-SIBIU SI RETUR SI VA CIRCULA IN RELATIA SIGHISOARA-COPSA MICA

 

19.10.2011

 

Modificare mers tren Transferoviar Calatori

 

Stimati calatori, incepand cu data de 20.10.2011, trenurile anulate in perioada 17-19.10.2011 pe relatia Caransebes - Boutari isi vor relua mersul obisnuit.

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

În data de 09 noiembrie 2011 - tren 14801 SE ANULEAZĂ în relaţia Arpas-Sibiu şi circulă în relaţia Braşov-Arpas. - tren 14800 SE ANULEAZĂ în relaţia Sibiu–Arpas şi circulă în relaţia Arpas–Braşov.

În data de 02 noiembrie 2011 - tren 14801 SE ANULEAZĂ în relaţia Avrig-Sibiu şi circulă în relaţia Braşov-Avrig. - tren 14800 SE ANULEAZĂ în relaţia Sibiu–Avrig şi circulă în relaţia Avrig–Braşov.

TRENUL 14820 * IN PERIOADA 07.11.2011-11.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA SIBIU-SEICA MARE SI RETUR SI VA CIRCULA IN RELATIA SEICA MARE-SIGHISOARA * IN PERIOADA 14.11.2011-18.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA SIBIU-LOAMNES SI RETUR SI VA CIRCULA IN RELATIA LOAMNES-SIGHISOARA * IN PERIOADA 21.11.2011-25.11.2011 SE ANULEAZA IN RELATIA SIBIU-COPSA MICA SI RETUR SI VA CIRCULA IN RELATIA COPSA MICA-SIGHISOARA

 

18.10.2011

 

Modificare mers tren Transferoviar Calatori

 

Spectacolele Teatrului Maghiar programate pentru luna octombrie 2011 se vor amana pana in primavara. Trenul 15245 va circula dupa orarul obisnuit.

 

15.10.2011

 

Modificare mers tren Transferoviar Calatori

 

Stimati calatori, incepand cu data de 17.10.2011, din motive tehnice, urmatoarele trenuri pe relatia Caransebes - Boutari si retur vor fi anulate: 15303, 15306, 15307, 15310, 15311, 15314, 15315, 15318, 15319, 15322.

Trenul 15302 este anulat incepand cu data de 18.10.2011.

 

10.10.2011

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

În perioada 21.10-28.10.2011, numai în zilele lucrătoare, tren 14801 se anuleaza în relaţia Făgăraş-Sibiu şi circulă în relaţia Braşov-Făgăraş. În perioada

21.10-28.10.2011, numai în zilele lucrătoare, tren 14800 se anuleaza în relaţia Sibiu–Făgăraş şi circulă în relaţia Făgăraş–Braşov.

 

Transferoviar Calatori

 

Stimati calatori, in data de 12.10.2011 trenurile 15255 si 15260 pe relatia BUZAU - NEHOIASU si retur nu vor circula. Ne cerem scuze pentru neplacerile create.

 

08.10.2011

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

A fost modificat mersul trenurilor pe sectia Arad - Santana - Ineu - Gurahont - Brad si Ineu - Cermei.

 

02.10.2011
 

Transferoviar Grup

 

IMPORTANT! Stimati calatori, va informam ca incepand cu data de 03.10.2011 trenurile 15302, 15303, 15306, 15307, 15310, 15311, 15314, 15315, 15318, 15319, 15322 pe relatia Caransebes - Boutari si retur isi vor relua mersul obisnuit.

 

IMPORTANT: Stimati calatori, in perioada 05.10.2011 - 09.10.2011, cu ocazia desfasurarii targului de la Negreni trenurile 15209, 15211, 15227, 15213, 15228, 15214, 15216, 15212, 15218 vor opri in localitatea Negreni timp de un minut.

 

01.10.2011
 

Incepand cu data de 01.10.2011 Sectia de cale ferata Ineu – Gurahont - Brad a fost inchiriata de S.C. RC-CF Trans S.R.L. & SC Regio Trans Brasov SRL

Incepand cu aceasta data statiile si agentiile de voiaj CFR nu vor mai emite bilete ce au ca destinatie statiile cf: Siria ;  Misca Maderat hc ; Pincota ; Seleus hc ; Tirnova Zarand ; Mocrea hc ; Ineu ; Tamand h ; Bocsig ; Rapsig Hm ; Birsa hc; Sebis ; Paulian ; Joia Mare hc ; Almas ; Bontesti hc ; Gurahont ; Romanita hc ; Aciuta ; Talagiu H ; Virfurile ; Cariera Leasa hc ; Halmagiu ; Ocisor hc ; Ociu hc ; Vata ; Birtin hc ; Lunca Motilor hc ; Baia de Cris ; Tebea hc ; Ribita hc ; Brad. Aflate pe sectia : Santana - Ineu si Ineu – Gurahont - Brad.

Observatie :

In intervalul Orar 3:24 - 5.54 se vor mai emite bilete si vor circula urmatoarele trenuri ale SNTFC CFR CALATORI SA :

P 3120 Gurahont 3:24 - Ineu 4:26 - Sintana 5:18 - Arad 5:54

Se va modifica mersul trenurilor pe sectia Arad - Santana - Ineu - Cermei si Santana - Nadab - Graniceri.

 

Mersul trenurilor apartinand operatorului feroviar SC REGIOTRANS SRL a fost publicat in pagina principala.

 

25.09.2011

 

 

09.09.2011

Modificare mers tren Regiotrans

 

PM 14705 In data de 19.09.2011 se anuleaza pe distanta Brasov-Bartolomeu si circula in relatia Bartolomeu-Zarnesti.
In data de 21.09.2011 se anuleaza pe distanta Brasov-Cristian si circula in relatia Cristian-Zarnesti.

PM 14707 In data de 19.09.2011 se anuleaza pe distanta Brasov-Bartolomeu si circula in relatia Bartolomeu-Zarnesti.

PM 14704 In data de 19.09.2011 se anuleaza pe distanta Bartolomeu-Brasov si circula in relatia Zarnesti-Bartolomeu.
In data de 21.09.2011 se anuleaza pe distanta Cristian-Brasov si circula in relatia Zarnesti-Cristian.

 

09.09.2011

Transferoviar Calatori

 

Stimati calatori, in zilele de 10.09.2011, 12.09.2011, 13.09.2011, 14.09.2011, 15.09.2011, 17.09.2011, 20.09.2011, 22.09.2011, 24.09.2011, 18.10.2011, 20.10.2011 si 22.10.2011 orarul trenului 15245 pe relatia Cordau - Oradea va pleca din Cordau H. la ora 18.25 si va sosi in statia Oradea la ora 18:55. In aceste zilele Teatrul Maghiar din Oradea va oferi reprezentatii in trenul TFC si pe peronul garii din Baile Felix. Spectacolul va fi in limba maghiara dar va avea si un rezumat in limba romana.

 

22.08.2011

Transferoviar Calatori

 

Stimati calatori, va informam ca incepand cu data de 01.09.2011 mersul trenurilor pe relatia Buzau - Nehoiasu si retur se modifica.

Stimati calatori, va informam ca incepand cu 01.09.2011 tarifele legitimatiilor de calatorie se vor majora.

 

19.08.2011

Transferoviar Calatori

IMPORTANT! Stimati calatori, va informam ca incepand cu data de 22.08.2011 din cauza unor lucrari de refacere a liniei de cale ferata urmatoarele trenuri pe relatia Caransebes - Boutari si retur se vor anula: 15302, 15303, 15306, 15307, 15310, 15311, 15314, 15315, 15318, 15319, 15322.

Ne cerem scuze pentru neplacerile create.
 

18.08.2011
 

Transferoviar Calatori

IMPORTANT!

Stimati calatori, incepand cu data de 19.08.2011 trenurile 15211 si 15213 pe relatia Cluj Napoca - Oradea vor circula dupa mersul obisnuit, lucrarile de refacere aparare mal si consolidare terasamente nu mai necesita inchiderea liniei.

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

În data de 18.08.2011 trenurile 15685 pe relaţia Dolhasca - Fălticeni şi 15686 pe relaţia Fălticeni – Dolhasca se vor anula.
 

17.08.2011

 

Transferoviar Calatori

 

Incepand cu data de 25.08.2011 se va introduce un nou tren pe relatia Cluj Napoca- Bistrita Nord cu plecare la ora 20:12 din Cluj Napoca.

Incepand cu data de 26.08.2011 se va introduce un nou tren pe relatia Bistrita Nord - Cluj Napoca cu plecare la ora 05:35 din Bistrita Nord.

Incepand cu data de 26.08.2011 se va introduce o pereche de trenuri pe relatia Cluj Napoca - Piatra Craiului si retur cu plecare din Cluj Napoca la ora 08.40 si din Piatra Craiului la 11.20.

Mersul de tren complet va fi afisat in curand pe site.

 

12.08.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

In perioada 12 - 15 septembrie 2011 inclusiv, trenul 14104 in relatia Arad - Timisoara Nord SE ANULEAZA pe intreaga distanta .
In perioada 12.09.2011 - 17.10.2011 trenurile 14873 in relatia Alba Iulia - Sibiu si 14874 in relatia Sibiu - Alba Iulia SE ANULEAZA pe intreaga distanta

 

31.07.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

In data de 08.08.2011
- trenul 14821 SE ANULEAZA in relatia Ocna Sibiului-Sibiu si circula in relatia Sighisoara – Ocna Sibiului.
- trenul 14820 SE ANULEAZA in relatia Sibiu- Ocna Sibiului si circula in relatia Ocna Sibiului- Sighisoara.
- trenul 14640 SE ANULEAZA in relatia Ocna Sibiului-Sibiu si circula in relatia Blaj – Ocna Sibiului.
- trenul 14641 SE ANULEAZA in relatia Sibiu- Ocna Sibiului si circula in relatia Ocna Sibiului- Blaj.
- trenul 14825 SE ANULEAZA pe intreaga distanta (Sibiu-Loamnes).
- trenul 14824 SE ANULEAZA pe intreaga distanta (Loamnes-Sibiu).

 

28.07.2011:

 

Transferoviar Calatori

Incepand cu prima jumatate a lunii august 2011 vor fi introduse o pereche de trenuri pe relatia Cluj- Bistrita si o alta pe relatia Cluj - Piatra Craiului.

Vom reveni cu detalii in curand.

Va multumim!

 

27.07.2011:

 

Transferoviar Calatori

Perechea de trenuri care urma sa fie introdusa pe ruta Cluj - Oradea in a doua jumatate a lunii iulie este momentan suspendata din motive independente de Transferoviar Calatori.

 

18.07.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

In data de 20.07.2011 trenul 14820 este anulat in relatia Sibiu - Copsa Mica si circula in relatia Copsa Mica - Sighisoara. In data de 20.07.2011 trenul 14821 circula in relatia Sighisoara - Copsa Mica, iar pe relatia Copsa Mica - Sibiu este anulat.

 

In data de 20.07.2011 trenul 14640 circula pe relatia Blaj - Medias, iar pe relatia Medias - Sibiu este anulat. In data de 20.07.2011 trenul 14641 este anulat pe relatia Sibiu - Medias si circula pe relatia Medias - Blaj.

 

Modificare mers tren Transferoviar Calatori

 

In perioada 01 august 2011 – 15 septembrie 2011, in vederea asigurarii unor intervale de inchidere de linie curenta pentru executarea lucrarilor de refacere, aparare mal si consolidare terasamente, trenurile 15211 si 15213 sunt nevoite sa circule dupa urmatorul program:

De luni pana joi Trenul 15211 va pleca din Cluj-Napoca la ora 6:57 si va sosi in Oradea la ora 10:02.

De luni pana joi Trenul 15213 va pleca din Cluj -Napoca la ora 12:20 si va sosi in Oradea la ora 16:27

In zilele de vineri, sambata, duminica si sarbatori legale trenurile vor circula dupa mersul obisnuit.

Transferoviar Calatori isi cere scuze pentru neplacerile create!

 

07.07.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans

In data de 8 iulie 2011 trenul 14800 si 14801 Brasov - Sibiu si retur circula pe intreaga distanta.

 

05.07.2011:

 

In data de 07/07/2011, ora 10:00, la sediul BRM are loc licitatia deschisa, urmata de strigare libera a pretului pentru achizitionare : Inchiriere sectii neinteroperabile; ordonator CFR S.A.

www.brm.ro

 

04.07.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans

În perioada 05.07.2011 – 29.07.2011, numai în zilele lucrătoare, tren 14801 SE ANULEAZĂ în relaţia Făgăraş-Sibiu şi circulă în relaţia Braşov-Făgăraş.

În perioada 05.07.2011 – 29.07.2011, numai în zilele lucrătoare, tren 14800 SE ANULEAZĂ în relaţia Sibiu–Făgăraş şi circulă în relaţia Făgăraş–Braşov.

 

28.06.2011:

 

Modificare mers tren Transferoviar Calatori

 

Incepand cu a doua jumatate a lunii iulie, TFC va introduce o noua pereche de trenuri pe relatia Cluj - Oradea. Plecarile vor fi in jurul orelor 16:00 din Cluj si 4:00 din Oradea.

Vom reveni cu detalii in curand.

 

24.06.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

În data de 27.06.2011, tren 14821 SE ANULEAZA in relatia Ocna Sibiului-Sibiu si circula in relatia Sighisoara – Ocna Sibiului.

În data de 27.06.2011, tren 14820 SE ANULEAZA in relatia Sibiu- Ocna Sibiului si circula in relatia Ocna Sibiului- Sighisoara.

În data de 27.06.2011, tren 14640 SE ANULEAZA in relatia Ocna Sibiului-Sibiu si circula in relatia Blaj – Ocna Sibiului.

În data de 27.06.2011, tren 14641 SE ANULEAZA in relatia Sibiu- Ocna Sibiului si circula in relatia Ocna Sibiului- Blaj.

În data de 27.06.2011, tren 14825 SE ANULEAZA pe intreaga distanta (Sibiu-Loamnes).

În data de 27.06.2011, tren 14824 SE ANULEAZA pe intreaga distanta (Loamnes-Sibiu).

 

Modificare mers tren Transferoviar Calatori

 

 Incepand cu 27.06.2011 se vor aduce urmatoarele modificari in mersul trenurilor pe relatia GALATI - BARLAD:
- ora de plecare a trenului cu numarul 15363 se modifica de la 16:22 la 16:27
- s-a infiintat o halta de calatori fara vanzare de bilete la LUNGESTI H.

 

22.06.2011:

 

Închirierea şi închiderea a peste 2000 kilometri de linii de cale ferată vor produce economii de 109 milioane lei la bugetele companiilor de cale ferată

 

Guvernul României a aprobat Hotărârile de Guvern pentru aprobarea condiţiilor de închiriere de către CN CFR S.A. a unor părţi din infrastructura feroviară neinteroperabilă şi pentru aprobarea închiderii unor părţi din infrastructura feroviară proprietate publică a statului. Prin aceste acte normative, iniţiate de Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, se modifică şi se actualizează corespunzător situaţiei economice actuale, condiţiile de închiriere de către „CFR” – S.A a unor părţi din infrastructura feroviară neinteroperabilă precum şi unele prevederi referitoare la gestionarea şi exploatarea acestora. De asemenea, se prevede închiderea a 661,3 kilometri din infrastructura feroviară publică.

”Prin închirierea a peste 1000 km de linii neinteroperabile, CFR S.A. şi CFR CĂLĂTORI S.A. vor face economii de 32,2 milioane lei, respectiv 36,8 milioane lei. Efortul bugetar va fi îndreptat către dezvoltarea şi modernizarea principalelor linii de cale ferată, respectiv a infrastructurii feroviare interoperabile care are un total de 7.007,7 km, pe care se desfăşoară cea mai mare parte a traficului de călători şi mărfuri, iar pentru infrastructura feroviară neinteroperabilă vom încuraja în continuare atragerea de capital privat. În ceea ce priveşte închiderea liniilor nerentabile, vorbim de un total de 1.104,621 km, 661,300 km din infrastructura feroviară publică şi 443,321 km părţi din infrastructură feroviară privată aflată în patrimoniul CN CFR SA şi economii de 40 milioane lei la bugetul CFR S.A. Ne respectăm astfel angajamentul de a aplica planul de restructurare şi eficientizare care să asigure viabilitatea economică a companiilor feroviare”, apreciază ministrul Transporturilor Anca Boagiu.

Începând cu anul 2004 au fost închiriate, până în prezent, secţii de circulaţie pe calea ferată cu o lungime însumată de peste 2.000 km, restul de peste 1.000 km din totalul de 3.268,2 km urmând a fi supuse închirierii conform prevederilor Hotărârii adoptate astăzi. Conform Hotărârii, principalele condiţii de închiriere vizează preluarea personalului de la C.F.R. şi C.F.R. Călători, aflat pe secţiile supuse închirierii, obligativitatea menţinerii infrastructurii la aceiaşi parametri, obligativitatea gestionării secţiilor în condiţii de siguranţă a traficului şi asigurarea necesarului minim de operaţiuni de întreţinere şi reparaţii a infrastructurii, obligativitatea gestionării secţiilor în condiţii de siguranţă a traficului şi asigurarea necesarului minim de operaţiuni de întreţinere şi reparaţii a infrastructurii.

Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa

Data: 22.06.2011

 

21.06.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

A fost modificat mersul trenurilor PM 14359/14358 Arad - Santana - Ineu - Cermei si Cermei - Ineu - Santana - Arad.

 

10.06.2011:

 

Modificare mers tren Transferoviar Calatori

 

In perioada sarbatorilor de Rusalii, apar urmatoarele modificari in mersul trenurilor:

- Trenurile nr. 15206 si nr. 15205 pe relatia Cluj Napoca-Tirgu Mures si retur din data de 12 06 2011 se anuleaza .

- Trenurile nr. 15206 si nr. 15205 pe relatia Cluj Napoca-Tirgu Mures si retur vor circula in data de 13 06 2011.

- Trenul nr. 15212 pe relatia Oradea –Cluj Napoca din data de 12 06 2011 se anuleaza

- Trenul nr. 15212 pe relatia Oradea Cluj Napoca va circula in data de 13 06 2011

- Trenul nr. 15218 pe relatia Oradea –Cluj Napoca din data de 13 06 2011 se anuleaza

- Trenul nr. 15218 Oradea Cluj Napoca va circula in data de 12 06 2011.

 

09.06.2011:

 

Modificare mers tren Transferoviar Calatori

 

Mersul de tren pe relatia Oradea - Baile Felix- Cordau s-a modificat!

 

04.06.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

În data de 06.06.2011, tren 14821 SE ANULEAZA in relatia Ocna Sibiului-Sibiu si circula in relatia Sighisoara – Ocna Sibiului.

În data de 06.06.2011, tren 14820 SE ANULEAZA in relatia Sibiu- Ocna Sibiului si circula in relatia Ocna Sibiului- Sighisoara.

În data de 06.06.2011, tren 14640 SE ANULEAZA in relatia Ocna Sibiului-Sibiu si circula in relatia Blaj – Ocna Sibiului.

În data de 06.06.2011, tren 14641 SE ANULEAZA in relatia Sibiu- Ocna Sibiului si circula in relatia Ocna Sibiului- Blaj.

În data de 06.06.2011, tren 14825 SE ANULEAZA pe intreaga distanta (Sibiu-Loamnes).

În data de 06.06.2011, tren 14824 SE ANULEAZA pe intreaga distanta (Loamnes-Sibiu).

 

01.06.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans

 

TRENURILE 14824 SI 14825 pe relatia SIBIU-LOAMNES VOR CIRCULA IN PERIOADA 01 IUNIE 2011 - 31 AUGUST 2011

Tren accelerat BRASOV--CONSTANTA si BRASOV -- Iasi si retur - Modificare de mers din 17 iunie 2011

IN PERIOADA 07.06.2011-09.06.2011 TRENURILE 14801 SI 14800 SE ANULEAZA PE RELATIA FAGARAS-SIBIU SI RETUR

IN PERIOADA 14.06.2011-16.06.2011 TRENURILE 14801 SI 14800 SE ANULEAZA PE RELATIA AVRIG-SIBIU SI RETUR

 

26.05.2011:

 

Incepand cu data de 27.05.2011, trenurile anulate anterior pe relatia Caransebes - Boutari  isi reiau circulatia conform mersului de tren in vigoare!

SC TRANSFEROVIAR CALATORI SRL

 

12.05.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans pe sectia : Iasi - Harlau

In 18 Mai 2011 trenul 15603 va circula numai pe relatia IASI-COTNARI, iar trenul 15604 va circula numai pe relatia COTNARI-IASI
In 19 Mai 2011 trenul 15603 va circula numai pe relatia IASI-BELCESTI,iar trenul 15604 va circula numai pe relatia BELCESTI-IASI

 

04.05.2011:

 

Va aducem la cunostinta ca datorita unor probleme tehnice, se anuleaza circulatia urmatoarelor trenuri pe relatia Caransebes - Boutari:

In data de 04.05.2011:
- 15305;
- 15307;
- 15311;
- 15315;
- 15319;
- 15308;
- 15310;
- 15314;
- 15318;
- 15322.

Incepand cu data de 05.05.2011 si pina la noi dispozitii:
- 15302;
- 15303;
- 15306;
- 15307;
- 15310;
- 15311;
- 15314;
- 15315;
- 15318;
- 15319;
- 15322.

SC Transferoviar Calatori SRL isi cere scuze pentru situatia creata!

Va multumim pentru intelegere!

 

02.05.2011:

 

Modificare mers tren Regiotrans pe sectia :

Alba Iulia - Sibiu

Va rugam sa consultati sectiunea mersul trenurilor.

 

27.04.2011:

 

Trenul accelerat BRASOV-CONSTANTA si retur circula in perioada 28.04.2011-18.09.2011 si 28/29.04.2011-18/19.09.2011

Trenul accelerat BRASOV-CRAIOVA si retur va circula in perioada 19.09.2011-10.12.2011

 

21.04.2011:

 

Modificari mers tren Transferoviar pe sectiile :

Buzau - Berca - Nehoiasu

Oradea - Baile Felix - Cordau - Holod

Oradea - Huedin - Cluj Napoca

 

Va rugam sa consultati sectiunea mersul trenurilor.

 

Mersul trenurilor operatori feroviari privati va ureaza un "Paste Fericit !"

 

PhotobucketPhotobucket

 

31.03.2011:

 

Modificari mers tren Regiotrans sectiile :

Alba Iulia - Sibiu

Alba Iulia -  Vintu de Jos - Deva - Arad

Brasov - Intorsura Buzaului

Brasov - Sfantu Gheorghe - Bretcu

Brasov - Alba Iulia

Brasov - Sibiu

Sfantu Gheorghe - Miercurea Ciuc

Sibiu - Copsa Mica - Medias - Copsa Mica - Blaj

Bistrita Nord - Saratel - Magherus Sieu - Ludus - Alba Iulia

Ludus - Tg Mures

Cimpu Libertatii - Blaj - Tirnaveni - Praid

Dorohoi - Leorda - Botosani

Roman - Buhaiesti - Iasi

Targu Neamt - Pascani - Iasi

Falticeni - Dolhasca - Pascani

Arad - Nadlac

Arad - Aradu Nou - Periam - Sânnicolau Mare - Valcani

Arad - Santana - Ineu - Cermei

Arad - Timisoara Nord

Buzias - Gataia - Jamu Mare 

Jebel - Giera

Jimbolia - Lovrin

Santana - Nadab - Graniceri

Timisoara Nord - Sinandrei - Periam - Lovrin - Nerau

Timisoara Nord - Voiteni - Gataia - Berzovia - Resita N

Timisoara Nord - Ronat - Lovrin - Sinnicolau M - Cenad

 

26.03.2011:

 

Începând din data de 27 martie 2011, în activitatea de transport feroviar se va trece la ora oficială de vară, ora 03.00 devenind ora 04.00.

Trecerea la ora oficială de vară nu modifică mersul trenurilor în vigoare.

Trenurile de călători vor pleca din staţiile de formare după ora oficială de iarnă până în noaptea de 26/27 martie 2011 ora 03.00, care devine ora 04.00. După această oră (04.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren în vigoare, respectând ora oficială de vară.

Trenurile de călători aflate în circulaţie între 03.01 şi 04.00 (ora iarnă), vor circula cu întârziere. Pentru aceste trenuri se vor stabili măsuri suplimentare pentru reducerea în parcurs a acestor întârzieri.

 

23.03.2011:

 

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii aduce la cunostinta publicului textul propunerii de HOTĂRÂRE pentru aprobarea Condiţiilor de închiriere de către Compania Naţională de Căi Ferate "C.F.R." - S.A. a unor părţi din infrastructura feroviară neinteroperabilă, precum şi de gestionare a acestora
Proiectul de act normativ a fost publicat pe data de 23.03.2011
Propunerile/observaţiile celor interesaţi vor fi transmise pe adresa Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, Bd. Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, Bucuresti - Serviciul Relaţii cu Parlamentul, Sindicatele, Patronatele şi Organizaţiile Neguvernamentale, tel/fax 021 - 319.61.29, e-mail dialog.social@mt.ro.
Termenul limita pana la care se pot face propuneri este cea de a 10-a zi de la data introducerii pe site a textului proiectului de act normativ.

 

16.03.2011:

 

Modificari mers tren Regiotrans

 

· IN DATA DE 21.03.2011 TRENUL 14705 SE ANULEAZA PE DISTANTA BRASOV-BARTOLOMEU SI CIRCULA IN RELATIA BARTOLOMEU-ZARNESTI

· IN DATA DE 23.03.2011 TRENUL 14705 SE ANULEAZA PE DISTANTA BRASOV-CRISTIAN SI CIRCULA IN RELATIA CRISTIAN-ZARNESTI

· IN DATA DE 21.03.2011 TRENUL 14707 SE ANULEAZA PE DISTANTA BRASOV-BARTOLOMEU SI CIRCULA IN RELATIA BARTOLOMEU-ZARNESTI

· IN DATA DE 23.03.2011 TRENUL 14707 SE ANULEAZA PE DISTANTA BRASOV-CRISTIAN SI CIRCULA IN RELATIA CRISTIAN-ZARNESTI

· IN DATA DE 21.03.2011 TRENUL 14704 SE ANULEAZA PE DISTANTA BARTOLOMEU-BRASOV SI CIRCULA IN RELATIA ZARNESTI-BARTOLOMEU

· IN DATA DE 23.03.2011 TRENUL 14704 SE ANULEAZA PE DISTANTA CRISTIAN-BRASOV SI CIRCULA IN RELATIA ZARNESTI-CRISTIAN

· IN PERIOADA 21.03.2011-01.04.2011, FARA ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA, TRENUL 14504 SE ANULEAZA IN RELATIA MAGHERUS SIEU-BISTRITA NORD

· IN PERIOADA 21.03.2011-01.04.2011, FARA ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA CIRCULA TRENUL V 14504 IN RELATIA MAGHERUS-SIEU-BISTRITA NORD.

· IN PERIOADA 21.03.2011-01.04.2011, FARA ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA CIRCULA TRENUL V 14507 IN RELATIA BISTRITA NORD-LECHINTA

· IN PERIOADA 21.03.2011-01.04.2011, FARA ZILELE DE SAMBATA SI DUMINICA, TRENUL 14507 SE ANULEAZA IN RELATIA BISTRITA NORD-LECHINTA


Va rugam sa consultati sectiunea mersul trenurilor.

 

28.02.2011:

 

Regiotrans

 

Accelerate

AM 14003 si 14004 sunt anulate in perioada 7 martie - 12 Martie

------------------------------------------------------------------------------

Sectia Arad - Santana - Ineu - Cermei hcv.

PM 14359 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
PM 14361 Va circula cu orar schimbat pe relatia Ineu - Cermei hcv. incepand cu data de 02.03.2011
PM 14367 Va circula cu orar schimbat pe relatia Arad - Cermei hcv. incepand cu data de 02.03.2011
PM 14360 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
PM 14366 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011 pe relatia Ineu - Santana.
PM 14356 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
PM 14355 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
PM 14349 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
------------------------------------------------------------------------------

Sectia Arad - Nadlac

PM 14195 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
PM 14194 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011

------------------------------------------------------------------------------

Sectia Arad - Sannicolau Mare - Valcani

PM 14155 Va circula cu orar schimbat incepand cu data de 01.03.2011
PM 14230 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Sannicolau Mare - Periam.
PM 14232 Va circula cu orar schimbat incepand cu data de 01.03.2011
PM 14242 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Periam - Arad.

------------------------------------------------------------------------------

Sectia Arad - Vinga - Timisoara Nord

P 14103 Se anuleaza incepand cu data de 28.02.2011
P 14106 Se anuleaza incepand cu data de 28.02.2011
PM 14104 Se anuleaza incepand cu data de 28.02.2011 in zilele de Sambata si Duminica
PM 14107 Se anuleaza incepand cu data de 28.02.2011 in zilele de Sambata si Duminica

------------------------------------------------------------------------------

Sectia Jebel - Giera

PM 14431 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011 pe relatia Ciacova - Giera hcv.
PM 14432 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011

------------------------------------------------------------------------------

Sectia Lovrin - Jimbolia

PM 14270 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
PM 14271 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
------------------------------------------------------------------------------

Sectia Santana - Nadab - Graniceri

PM 14331 Va circula cu orar schimbat incepand cu data de 02.03.2011
PM 14339 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011 pe relatia Santana - Nadab si Va circula cu orar schimbat pe relatia Nadab - Graniceri.
PM 14332 Va circula cu orar schimbat incepand cu data de 02.03.2011
PM 14330 Va circula cu orar schimbat incepand cu data de 02.03.2011
PM 14338 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011 pe relatia Nadab - Santana si Va circula cu orar schimbat pe relatia Graniceri - Nadab.

------------------------------------------------------------------------------

Sectia Timisoara Nord - Ronat - Lovrin - Sannicolau Mare - Cenad

PM 14291 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Timisoara Nord - Lovrin
PM 14301 Va circula cu orar schimbat incepand cu data de 01.03.2011
PM 14290 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Sannicolau Mare - Lovrin
PM 14300 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Lovrin - Timisoara Nord.

-------------------------------------------------------------------------------

Sectia Timisoara Nord - Sanandrei - Periam - Lovrin - Nerau hcv.

PM 14141 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 14159 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 14160 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Nerau hcv - Lovrin.
PM 14170 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Lovrin - Periam - Timisoara Nord.

-------------------------------------------------------------------------------

Sectia Timisoara Nord - Voiteni - Gataia - Berzovia - Resita Nord

PM 14447 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
PM 14455 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011
PM 14460 Se anuleaza incepand cu data de 02.03.2011 pe relatia Gataia - Voiteni - Timisoara Nord

-------------------------------------------------------------------------------

Sectia Blaj - Praid

PM 14616 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 14617 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 14615 Va circula cu orar schimbat incepand cu data de 01.03.2011

-------------------------------------------------------------------------------

Sectia Sibiu - Copsa Mica - Sighisoara - Odorhei

PM 14849 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 14851 Va circula cu orar schimbat incepand cu data de 01.03.2011

-------------------------------------------------------------------------------

Sectia Dorohoi - Leorda - Botosani

PM 15632 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 15638 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 15633 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 15639 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011

-------------------------------------------------------------------------------

Sectia Falticeni - Dolhasca - Pascani

PM 15692 Se prelungeste in relatia Dolhasca - Pascani si Va circula cu orar schimbat incepand cu data de 01.03.2011
PM 15677 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 15693 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011

-------------------------------------------------------------------------------

Sectia Targu Neamt - Pascani - Iasi

PM 15676 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011

-------------------------------------------------------------------------------

Sectia Iasi - Roman

PM 15644 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Buhaiesti - Dagita
PM 15652 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Dagita - Roman
PM 15654 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 15645 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Dagita - Buhaiesti
PM 15653 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011 pe relatia Dagita - Buhaiesti
PM 15655 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011

---------------------------------------------------------------------------------

Sectia Brasov - Alba Iulia

P 14645 Circula numai in zilele de Sambata incepand cu data de 01.03.2011
P 14646 Circula numai in zilele de Duminica incepand cu data de 01.03.2011

---------------------------------------------------------------------------------

Sectia Brasov - Intorsura Buzaului

PM 14765 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011
PM 14762 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011

---------------------------------------------------------------------------------

Sectia Alba Iulia - Arad

P 14063 Circula numai in zilele de Sambata incepand cu data de 01.03.2011
P 14062 Circula numai in zilele de Duminica incepand cu data de 01.03.2011

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Sectia Ludus - Targu Mures

 

PM 14530 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011

PM 14531 Se anuleaza incepand cu data de 01.03.2011

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Sectia Alba Iulia - Cluj Napoca.

 

P 14060 Se introduce incepand cu data de 01.03.2011, Nu circula Sambata si Duminica.

P 14061 Se introduce incepand cu data de 01.03.2011, Nu circula Sambata si Duminica.

--------------------------------------------------------------------------------

 

Transferoviar Grup

 

Datorita unor lucrari efectuate la infrastructura feroviara, in perioada 1 martie - 15 aprilie
2011 , in zilele de luni pina vineri inclusiv, trenurile 15211 si 15213 vor circula ca 15581,
respectiv 15283. In zilele de sambata si duminica trenurile
15211 si 15213 vor circula conform mersului actual.

 

23.02.2011:

 

Inchiriere sectii circulatie, Dornesti - Gura Putnei - Putna 5 ani 105.000 lei 23-Feb-11 BRM

 

19.02.2011:

 

Din data de 21.02.2011 intra in vigoare noul mers de tren pe relatia Cluj Napoca - Oradea. cu opriri ale trenurilor in statia Aghires hc.

 

07.02.2011:

 

Regiotrans

 

Sectia Alba Iulia - Sibiu

PM 14872 Nu circula in perioada 09.02.2011 - 25.02.2011
PM 14874 Circula in perioada 09.02.2011 - 25.02.2011

 

05.02.2011:

 

Regiotrans

 

Sectia Ludus - Bistrita Nord

Se introduce incepand cu data de 07.02.2011 PM 14515 Bistrita Nord - Sarmasel hc.

 

03.02.2011:

 

23/02/2011, 10:00, licitatie deschisa, urmata de strigare libera a pretului pentru achizitionare : Inchiriere sectii circulatie; ordonator CFR S.A.

www.brm.ro

 

20.01.2011:

 

Modificari in circulatia trenurilor apartinand SC Transferoviar Grup SA

 

Incepand cu data de 20.01.2011 se modifica mersul trenurilor pe sectia Cluj Napoca - Bistrita Nord

A fost actualizat mersul pe sectia Galati - Barlad.

 

19.01.2011:

 

BURSA ROMÂNĂ DE MĂRFURI (B.R.M.) 20/01/2011, ora 10:00, licitatie deschisa, urmata de strigare libera a pretului pentru achizitionare : Inchiriere sectii circulatie; ordonator CFR S.A.

 

 

18.01.2011:

 

Modificari in circulatia trenurilor apartinand SC Transferoviar Grup SA

 

Incepand cu data de 18.01.2011 se modifica mersul trenurilor pe sectia Caransebes - Boutari

 

10.01.2011:

 

Modificari in circulatia trenurilor apartinand SC Regiotrans SRL

 

Incepand cu data de 09.01.2011

Se reintroduc in circulatie trenurile:

PM 14242 in relatia Sannicolau Mare - Periam - Arad

Incepand cu data de 10.01.2011

Se introduc in circulatie :


PM 14447 Gataia - Resita Nord
PM 14455 Voiteni - Gataia - Resita Nord

PM 14159 in relatia Timisoara Nord - Sanandrei - Periam - Lovrin

Se reintroduc in circulatie trenurile :

PM 14170 in relatia Nerau - Lovrin - Periam - Sanandrei - Timisoara Nord

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Arhiva NOUTAŢI 2010

Arhiva NOUTAŢI 2009

Arhiva NOUTAŢI 2008

Arhiva NOUTAŢI 2007

 

Atenţie:

Informatiile prezentate au un caracter pur orientativ.

Nu ne asumam raspunderea pentru pagubele directe, indirecte sau circumstantiale produse prin utilizarea acestor informatii.
Va rugam consultati siteurile operatorilor si serviciile specializate de informatii din statiile si agentiile de voiaj pentru confirmarea validitatii datelor.